Kunst

Work in progress – de langsigtede kunstprojekter

Copyright Birthe HavmøllerBirthe Havmøller, KKArt, arbejder i øjeblikket med en række langsigtede projekter. Her kan du kigge på resultatet af hendes kunstneriske proces og se nogle af værkerne før de er færdig og klar til at blive udstillet.

Jeg går i cirkler… Udstillingsversionen er en fotoserie med 28 Epson fine art print indrammet i A4 rammer. Denne udstilling venter på en post-corona verden, hvor alle kan se på kunst året rundt uden at skulle ha’ et coronapas frem.

Udkantsdanmark. Sommerbilleder fra landsbyer, strande, marker og enge. Fotograferingsperiode: 2016-2026.

Bogprojekt: en ufærdig billedbog. En ufærdig bog med poetiske billeder af Birthe Havmøller. Dette er et evighedsprojekt med visuelle indtryk fra den nordeuropæiske urbane samtidskultur.

Mine små venner. Billedserie med billeder af sommerfugle og insekter.

Kattegatland. Et popup museum om en ghost population af kvinder, der kom til Kattegatland i Jomfruens tidsalder 12.000 – 10.000 f.kr. Indsamlingsperiode: 2018-2024.

Naturen som vi ser eller overser / Nature hidden in plain sight. Et udstillingsprojekt med ‘clusters’ af s/h billeder og et bogprojekt. Den visuelle fortælling handler om naturens harmoni, verdens kaos og kunstnerens indre spirituelle landskaber. Tidløse naturbilleder fra 1988-

Obscure Places – triptychs. S/H panoramaer fra naturen taget på kunstnerens rejser siden 1995. Serien indeholder billeder fra Danmark, Sverige, Frankrig og England.